Skip to main content.

Archives

This is the archive for May 2008
 

Monday, May 26, 2008

Vrijdag, bij het personeelsuitje van onze afdeling C&EB (Communicatie en externe betrekking) dit geinige 'spel' gedaan. Een soort vossenjacht/speur-en doetocht met een fotocamera. Als ik een foto heb zal ik er deze plaatsen, was erug leuk! Hiero een hyvespagina met sfeerimpressie en 's middags een spuitarm gekregen van de workshop Graffiti spuiten. Lache hoor, de workshop, niet de zere arm. Later nog heerlijk Japans (achtig) gegeten en veel gekletst (en erg lang gewacht op de bus terug).
 

Wednesday, May 14, 2008

portishead
portishead brussel
 

Wednesday, May 07, 2008

Gekke week, deze week. Gisteren bij de Hogeschool Rotterdam (opnieuw) begonnen bij de afdeling Communicatie (voorheen ICT en daarvoor ehhh oh ja ook Communicatie). Leuk om weer op deze plek terug te zijn en leuk te gaan doen. En nu echt (intranet)redactie en geen helpdeskfunctie meer. De gasten van ict ga ik nog wel missen ;-).

Maar dat is nog niet alles. Morgen (lees donderdag) begin ik ook als DTP-er/ontwerper bij een klein bureau in Capelle a/d IJssel. Toevallig dat we morgenavond naar een concert van Portishead in Brussel gaan, dus ga ik met de metro en komt A. me halen maare andere dagen ga ik fietsen. De fiets heeft een grote beurt gehad en hoppa vrijdag op de fiets. 2 banen dus, geen (vrij)dag vrij meer .... weer ff wennen maar wie weet waar het allemaal toe gaat leiden :-D. Ik heb er zin an!