Skip to main content.

Archives

This is the archive for December 2007
 

Monday, December 31, 2007

Ja, ik heb weer foto's toegevoegd: van de Voerstreek.
 

Sunday, December 30, 2007

vakwerk
Misschien ben ik afgelopen week wel te lang in (Belgisch) Limburg geweest want er komt weer wat sentiment naar boven. Hm misschien toch weer fijn om daar te wonen (M'tricht dan). Ik moet me er niets van aantrekken vertellen mensen die het kunnen weten, maar toch. Bij tijd en wijlen blijven m'n roots klaarblijkelijk trekken.
carnaval Maastricht - optocht
Nou ja, dat gaat wel weer over. Over een maand is er weer zo'n moment (Carnaval).
Ik zet zo meteen wat foto's van de vakantie in m'n fotolog (lezers van Hyves: nataz.nl).
Gisteren naar ELIZABETH the Golden Age geweest. Wat een mooie indrukwekkende film zeg, net zo sterk al de eerste film ELIZABETH met ook Cate Blanchett in de hoofdrol. Sterk acteerwerk, mooie kostuums en dito plaatjes. Daarna nog een afzakkertje in Zadkine (Witte de Wstr.). Vanochtend door El uit bed gebeld. Niet echt een denderende verbinding met Cambodja maar we hebben wel ff kunnen bijbabbelen. Leuk!


Iedereen een gelukkig nieuwjaar!
 

Wednesday, December 19, 2007

Cambodja
Ik was er helemaal niet naar op zoek maar ik kwam wel deze site van Nationalgeographic tegen, toch even gekeken.. Waarschijnlijk gaan we in maart/april. Al mooie reizen gezien al dan niet in combinatie met Thailand. Om het kiezen iets te vergemakkelijken is een dergelijke site wel nuttig. Iemand tips?


 

Sunday, December 16, 2007

Vrijdagavond naar de film geweest (met bezoek uit Deventer). Eerst eten in de Witte de Withstraat dus het was al een beetje laat. We konden nog terecht bij de Golden Circle. Jammer maar helaas. Wat een duffe film. Af en toe zijn er wat grappige momenten maar verder weet de film je helemaal niet te pakken en/of te boeien. Tsja en waar ging het ook weer over ... en waarom is deze film in 80 (toch?) bioscopen in de VS verboden. De moeite van het druk maken niet waard.
 

Saturday, December 08, 2007

Nooit gedacht maare Nataz ging vanmorgen naar haar eerste Yoga(proef) les. Super! Heerlijk. Ik heb me meteen opgegeven. Nu nog even afwachten wanneer er weer een beginnersklasje begint.....
 

Wednesday, December 05, 2007

WE ALL LOVE 80’s & 90’s presenteert op maandag 31 december 2007 haar NEW YEAR’S EVE SPECIAL op een zeer exclusieve locatie in het centrum van Rotterdam. Namelijk op de 8e etage van het Groothandelsgebouw, bij ons om de hoek. Met een dakterras en een spectaculaire vuurwerk show! Zie ook: www.central8.com/ en www.djguide.nl
Op het werk ging het niet zo lekker (allerlei problemen met ons Intranet, zucht, daar gaat het rustig dagje dingen wegwerken, zeker omdat ik vandaag alleen op het Webbureau zat). Daarna lekgeprikt bij de Bloedbank (voor het eerst in Rotterdam). Nou ja lekgeprikt, ik heb voor het eerst een opgezwollen arm, tsja. Maar ... heb wel een DTPklusje (om te oefenen), vrijdag een eerste Yogales + een afspraak bij het IFFR EN mijn nieuwe CANON is supersnel vandaag al in huis!!
Tralalala ;-)