Skip to main content.

Archives

This is the archive for January 2007
 

Thursday, January 18, 2007

miss kittin's website
Al weer een hele poos 1 van mijn favoriete 'artiesten': Miss Kitten (met of zonder Hacker). Luister naar haar laatste mix op de site.
 

Saturday, January 06, 2007

Mijn favoriete radiozender, sinds een paar jaar godzijdank, via internet ook hier in het noorden van het land te beluisteren! kijk ook op stubru.be of knip en plak deze url in winamp: http://mp3.streampower.be/stubru-high
Lekkere muziek en zonder hoofdpijnbezorgende en semigrappige gezeik van 3FM! Hoera!
 

Friday, January 05, 2007

moi op hyves
Nataz ook op hyves. Erg hé, ik zat er over te zeuren. En dat is op zich niet veranderd. :-D
Kijkt u hier maar eens: de elektronische kattenbak.
Beter laat dan nooit. Hierbij wat foto's van onze reis naar Japan.
Ja, ik heb weer foto's toegevoegd:
 

Thursday, January 04, 2007

iffr in grun
Donderdag 1 t/m zondag 4 februari 2007 - International Film Festival Rotterdam ...... in Groningen 2007. Het IFFR.
Het is al weer bijna zo ver. Appie en ik gaan dan zoals vanouds naar het schaduwfestival in GRUN in Images! Het hotel is al geboekt, de voorpret is al lang en breed begonnen.

spam
bellen?
Ik zit vandaag op mijn werk, moest nog wat spullen ophalen. Ondertussen ook maar vast een beginnetje gemaakt met het opruimen van mijn kantoor. Vanaf 1 febr. werk ik hier niet meer vandaar. Wat een troep heb ik hier de afgelopen jaren verzameld. De blauwe bak zit weer vol. M'n files had ik al eerder doorgenomen. Waaronder een mapje met Fokke en Sukkes. Uit de oude doos dus. En nog steeds actueel!
 

Wednesday, January 03, 2007

Zojuist nog wat herinneringen zitten ophalen: http://web.archive.org
Het was ook de tijd van de hamsterdance (original Geocities version - archived November 1999), Mahir en een browseroorlog. "Zo website is precies op tijd klaar." "Heb je al getest in Netscpe 4.0 of Internet Exploder 3.4-5-6?" "Waah."
hamsterdance
Leuk feestje was het!. Helaas was ik weer te lui om m'n toestel mee te nemen. Dus hier geen foto's.
Onlangs kreeg ik wederom het verzoek om me op hyves te begeven. Tot nu toe had ik daar geen zin in maar deze uitnodiging wilde ik toch niet afslaan. Na een ergelijke aanmeldprocedure (zucht) was ik dan toch binnen.
Ik viel haast van m'n stoel. Déjā Vu! Internetpagina's gemaakt door pubergasten op zolderkamertjes mbv Frontpage '95. JEK! Hoe is het mogelijk?? Ik was ineens zelf weer helemaal terug in het jaar 1998 en bevond me op een zolder van het internetbedrijfje: max.nl, de website bestaat nog maar ik zag hun pand onlangs leeg staan. Ik heb toch redelijk wat uren samen met de rest wat uurtjes HTML zitten kloppen. Fijne tijden.